Diensten

Diensten

Wij zijn Flink en we brengen mensen in beweging. Want we geloven dat dat precies is wat een goede video doet. Wij brengen daarom niet zomaar iets in beeld, maar we vertellen een verhaal. ​Het liefst ook dat van jou​. Maak dus geen reclame, maar maak een statement. Zeg niet zomaar iets, zeg het Flink.

Merkfilm

Niets vertelt het verhaal van jouw organisatie beter dan een goede merkfilm. Hiermee laat je in één keer zien wat jullie merkwaarden zijn, waar jullie passie ligt en waarom jullie bestaan. Wij vertalen jouw verhaal naar pakkende beelden waarmee je jouw doelgroep raakt.

Testimonial

Jouw verhaal wordt een stuk geloofwaardiger als een tevreden klant het vertelt. In een testimonial laat je jouw gebruiker spreken, waardoor je nieuwe klanten makkelijk overtuigt om zaken met je te doen. Wij zorgen voor een natuurlijke setting en een goed interview.

Productvideo

Wil je laten zien wat je in huis hebt? Een video zegt meer over jouw product dan duizend woorden. Een goede productvideo laat de mogelijkheden van jouw product op een aantrekkelijke manier zien. Zo is het straks een stuk makkelijker om het te verkopen!

Livestream

Met een livestream zorg je ervoor dat jouw event, presentatie of productlancering live te bekijken is voor wie er niet bij kan zijn. Ook achteraf is het makkelijk terug te kijken. Wij zorgen voor de juiste perspectieven en goede regie op de dag zelf.

Samenwerken?
(+31) 6 8325 2725 info@studioflink.nl Viaductstraat 3-3 9725 BG Groningen