Collectief

Vele handen maken flink werk. We werken daarom samen met onderstaand zooitje creatievelingen. Zo kunnen we de beste mensen uit het veld inschakelen wanneer jouw productie ├ęcht om een flink team vraagt.

Douwe Anema
copywriter

Als copywriter gelooft Douwe dat wij in een steeds digitaler wordend landschap nog steeds het liefst communiceren met mensen. Over dit sociale aspect schrijft hij dan ook graag, het liefst met een beetje (veel) humor. Social media, contentmarketing, het kantoorleven en wie weet straks over nieuwe onderwerpen. Begin 2020 stapte hij namelijk met koffers vol kleren en een hoofd vol ambities in het vliegtuig naar California om weer terug de schoolbanken in te gaan.

Tatum Ziessen
Visagiste

Make-up nodig of liever een krul of slag in het het haar, dat is voor Tatum geen enkel probleem! Haar opleiding tot visagist heeft ze afgerond aan de school van Mieke Petiet. Tatum zorgt ervoor dat jij nooit onzeker voor de camera staat. Dat is al een zorg minder toch?

Thomas Wolting
animator
Als 2D animator zorgt Thomas ervoor dat alle complexe boodschappen simpel en helder uitgelegd worden. Een animatie wordt bij Flink in een aantal stappen gerealiseerd. Als eerste wordt er samen met de klant een stijl bepaald en een script geschreven. Dit script geldt eventueel als tekst dat door een voice-over acteur ingesproken wordt. Vervolgens wordt de animatie volledig op maat gemaakt en voorzien van passende muziek en sound design
Jacob Kuiper
vormgever

Met Jacob krijg je Tom en andersom. Ons ‘gouden duo’ maakt uiteenlopende designs. Je krijgt Jacob vooral chagrijnig als de kleurstelling niet klopt. Geef dit duo de juiste ingredienten en ze maken de mooiste dingen.

 

Tom Tamboer
vormgever

Met Tom krijg je Jacob of andersom. Ons ‘platinum duo’ maakt uiteenlopende designs. Je krijgt Tom vooral gelukkig met creatieve vrijheid. Geef dit duo de vrijheid en ze maken de mooiste dingen.

Samenwerken met deze flinke namen? Als je contact met ons opneemt, schakelen wij het perfecte team voor je in.

Bekijk ons werk
Samenwerken?
(+31) 6 8325 2725 info@studioflink.nl Viaductstraat 3-3 9725 BG Groningen