Collectief

Vele handen maken flink werk. We werken daarom samen met onderstaand zooitje creatievelingen. Zo kunnen we de beste mensen uit het veld inschakelen wanneer jouw productie écht om een flink team vraagt.

Lars Meijer
copywriter

Lars is tekstschrijver van beroep. De ene dag buigt hij zich over het schrijven van webpagina’s en de andere keer een voice-over tekst voor een video. Voor meer diepgang stort hij zich met alle liefde op het schrijven van blogs. En dat mag af en toe best op het randje, absurdistisch of een tikje speels. Standaard teksten, daar zijn er in zijn ogen al zoveel van geschreven.

Douwe Anema
copywriter

Douwe wil verhalen maken waarover gesproken wordt. Iedereen heeft namelijk iets te vertellen. Als podcasthost, interviewer en copywriter zorg ik dat deze verhalen de aandacht krijgen die ze verdienen. Het liefst met een beetje humor.

Tatum Ziessen
visagiste

Make-up nodig of liever een krul of slag in het het haar, dat is voor Tatum geen enkel probleem! Haar opleiding tot visagist heeft ze afgerond aan de school van Mieke Petiet. Tatum zorgt ervoor dat jij nooit onzeker voor de camera staat. Dat is al een zorg minder toch?

Lian Galliard
socialmedia expert

Zeg je social media, dan zeg je Lian. In enkele jaren wist ze op Instagram een groot aantal volgers op te bouwen. Maar dan écht groot. Met haar algoritme brekende kennis versterkt ze ons op het gebied van social media. De kennis die ze opdeed op haar eigen pagina, weet ze haarfijn om te vormen tot passende strategieën voor een ander. Daarin kan ze jouw organisatie ook verder helpen.

Thomas Wolting
animator
Als 2D animator zorgt Thomas ervoor dat alle complexe boodschappen simpel en helder uitgelegd worden. Een animatie wordt bij Flink in een aantal stappen gerealiseerd. Als eerste wordt er samen met de klant een stijl bepaald en een script geschreven. Dit script geldt eventueel als tekst dat door een voice-over acteur ingesproken wordt. Vervolgens wordt de animatie volledig op maat gemaakt en voorzien van passende muziek en sound design
Jacob Kuiper
vormgever

Jacob heeft weinig nodig om de mooiste grafische creaties neer te zetten. Hij beoefende jarenlang de kunst van pixel art als stratenlegger. Bouwde daarnaast als hobbyist een prachtig portfolio op en bedenkt de meest unieke huisstijlen, logo’s en meer. Tegenwoordig zit hij niet meer op de knieën, maar achter zijn nieuwe vriend: een tekentablet. Op vrijdagmiddag heeft Jacob, naar eigen zeggen, zijn biertje wel weer verdiend. 

Jesper Bauer
audiospecialist

Een video kan er nog zo mooi uitzien. Zolang de audiokwaliteit er niet op aansluit, is het beeld niets waard. Krakende spraakopnames of schelle geluiden zijn een echte no-go. Gelukkig is daar Jesper. Als audiospecialist op locatie, helpt hij ons met het realiseren van het beste geluid. Zo leveren we altijd een kloppend totaalplaatje.

David Marcel de Jong
sounddesign

Beelden gefilmd en een montage gemaakt? Dan gaat een video daarna regelmatig langs David. Hij is een ster in het maken van de juiste sounddesigns. Een kwetterend vogeltje op de achtergrond of het strijken van vioolsnaren? Kan allemaal worden geregeld. Daarnaast componeert David hele audiotracks op maat. Geen enkel rechtenvrij nummer kan hiertegen op. Dat maakt onze video’s echt uniek.

Samenwerken met deze flinke namen? Als je contact met ons opneemt, schakelen wij het perfecte team voor je in.

Bekijk ons werk
Samenwerken?
(+31) 6 8325 2725 info@studioflink.nl Heresingel 4b 9711 ES Groningen