Sway

Sway

Opdrachtgever: Brand Creatives
Release: 19 oktober 2020
Camera: Lex van Roessel
Regie: Joris Bakker

We nemen je mee in de magie van het onbekende, het herontdekken van de plek die je normaalgezien verlaat als de laatste zonnestralen verdwijnen, één met de natuur. Hoe? De in-lite Sway. De lamp die in donkere dagen het groen om jouw huis in het juiste licht zet. Die je tuin laat stralen, juist als de zon onder is. Hoe dit er precies uitziet? Dat brachten wij in beeld met een aantal productvideo’s.

In-lite heeft een missie: buiten bijzonder maken. Ze vinden dat verlichting thuishoort in iedere buitenruimte. En het liefst hun lampen natuurlijk. Zij maken namelijk luxe en stijlvolle tuinverlichting. De Apple onder de tuinlampen durven wij wel te zeggen. Met hun verlichting wil in-lite van buiten een bijzondere plek maken waar je ook kunt genieten als het donker wordt. Maar voordat het zover is moet hun doelgroep eerst kennismaken met hun producten. Brand Creatives vroeg ons daarom om hun productfoto’s van de Sway om te toveren naar bewegend beeld, met een vleugje magie.

In de studio creëerden wij daarom een betoverende setting. Bloemen, stukjes riet en uitgelicht met verschillende lampen, zelfs één om de ondergaande zon na te bootsen, zodat we de stijl van de originele foto konden tonen. Vervolgens voegden we met 3D-animaties vuurvliegjes toe aan het geheel. Het resultaat? Twee video’s die meer dan een lach op ons gezicht toveren. Geschoten in een setting van twee bij twee meter, maar toch met een groots en uniek karakter!

BEHIND THE SCENES

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!