NHL Stenden

NHL Stenden

opdrachtgever: NHL Stenden
release: 16-09-2022
camera: Lex van Roessel
regie: Joris Bakker
edit: Joris Bakker
fotograaf: Rachelle Bibi Sulmann
gaffer: Evert-Jan Berends

De Hotel Management School van NHL Stenden is de grootste en meest internationaal ingestelde hotelschool van Europa. Duizenden internationale associate-, bachelor- en masterstudenten voltooiden er hun studie. Je vindt ze nu terug in de meest toonaangevende hotels en restaurants over de hele wereld. De opleiding leidt ‘Game Changers’ op, die overal hun kunsten vertonen. Op de Hotel Management School zijn ze altijd op zoek naar nieuwe (internationale) Game Changers. Studio Flink is gevraagd om daar een aantrekkelijke promotievideo voor te maken. En niet zomaar één…

…maar twee video’s

De verhaallijnen van beide video’s lagen er al. De beelden? Die maakten wij erbij. Voor deze promotievideo is een uniek concept neergezet, waarin een mooie uitdaging lag. De video bestaat namelijk uit twee verhaallijnen die beiden een apart verhaal vertellen. Zodra je de video’s door elkaar monteert, ontstaat er één groot verhaal, waarin beide verhalen naadloos in elkaar overlopen. Los van elkaar zijn de verhaallijnen ook als aparte video’s in te zetten.

Van voorbereiding tot uitvoering

We vertellen twee verhalen van studenten aan de Hotel Management School die allebei een ander pad bewandelen. Allereerst is er het verhaal van Jaro. We volgen een dag in zijn leven en de verschillende activiteiten die daarbij komen kijken. Voorbereidingen treffen achter de laptop, een team aansturen in de keuken om uiteindelijk hét perfecte gerecht te serveren. De kleinste details moeten kloppen en verwachtingen worden overtroffen. Een echte Game Changer.

Functioneren tot in de kleinste details

Aan de andere kant volgen we het verhaal van Ganga, werkzaam in een hotel. Hoe ziet een dag in haar leven eruit? Ze houdt levendige presentaties en zorgt er met haar team voor dat ook in de hotelkamer de kleinste details kloppen. Heb je als gast een speciaal verzoek? Deze Game Changer maakt het mogelijk. Op het einde van de video komen de twee verhaallijnen samen met de uitnodiging naar de kijker: “Be a Game Changer!”

Samenkomen

Zowel wij als NHL Stenden vinden het eindresultaat meer dan gelukt. Samen met een professionele crew verzorgden we de beelden tot in de puntjes. We bedachten unieke concepten om zelfs alledaagse activiteiten op unieke manier neer te zetten. De camera door de hendel van de wekker, het draaien van het bord met eten van de keuken naar de eettafel en de toegevoegde animaties zorgen voor een kloppend geheel. Ook Studio Flink let op de kleinste details in iedere productie. 

 

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!