Interfaca

Interfaca

Opdrachtgever: Interfaca
Release: 16 maart 2020
Camera: Lex van Roessel
Regie: Lex van Roessel

Interfaca is specialist in duurzame houten gevelbekleding. Met oersterke producten en een scherp oog voor detail brengen ze jouw project naar het middelpunt van de omgeving. Hoewel elk project uniek is, is hun startpunt altijd hetzelfde. De plek waar het oudste en puurste bouwmateriaal ter wereld huist én waar zij het gelukkigst zijn: het bos.

Interfaca en Flink werken al een paar jaar intensief samen. Interfaca was toe aan de volgende stap, met de vraag aan ons om anders te denken. Dat is precies wat we gedaan hebben. Met een groot idee als resultaat: een merkfilm waarin het draait om de liefde voor hout en de inspiratie die het kan bieden. En ondanks dat dit project ontstond vanuit anders denken, blijft één ding natuurlijk wel hetzelfde: we beginnen bij de roots in het bos.

Op deze plek stammen de wortels van de Interfaca-producten en raken zij het meest geïnspireerd. Wij trouwens ook. Samen met Interfaca gingen we op zoek naar hún verhaal; waar staan ze voor en hoe kunnen we dit laten zien. Vanuit dit oogpunt nemen je mee in het proces van anders denken, van groots in gedachte tot groots op papier en hoe uiteindelijk een schets werkelijkheid wordt.

Dit resulteerde in een merkvideo die siert op de Interfaca-homepage, maar die bovenal nieuwsgierigheid wekt en bijvoorbeeld via social-media mensen naar hun website toehaalt. 

Behind
the scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!