Interfaca

Interfaca

Opdrachtgever: Interfaca
Release: 26 november 2020
Camera: Lex van Roessel
Regie: Joris Bakker
Sounddesign: Marius van der Leij

De natuur zit in ons allemaal, maar al helemaal in de vezels van Interfaca. Het is hun oerbasis en met recht omarmen zij de schoonheid van het buitenleven. De grenzeloze vrijheid, één zijn met je omgeving, terug naar je wortels. Want het buitenleven is in alle verschijningen bijzonder. Daarom wil Interfaca met houten gevelbekleding de natuur verweven in de plek waar je leeft, ontspant en werkt. Thuis. 

Waar we voor Interfaca eerder al het volledige proces van bos naar gevel lieten zien, doken we nu de natuur in om het gevoel van hun merk nog sterker neer te zetten. Langs het strand, de bossen, het meer en de moestuin; om de natuur te verbinden met mens en product. Interfaca is anders dan anderen. Ze timmeren flink aan de weg, maar willen uniek blijven.

Verrassen door te vernieuwen. Dit doen ze met robuuste, modern, warme en stijlvolle gevels. Ze schenken karakter door hout te laten leven. Innovatie en duurzaamheid vormen hierbij de stam van hun organisatie, verankerd in hun nerven. Deze essentie laten wij dan ook zien in deze video. Als eerste onderdeel van een videodrieluik (natuur, mens & product), startten we in de natuur. Een vrij grote productie waarin we, verdeeld over meerdere draaidagen, mensen meenemen langs huizen met Interfaca-bekleding.

Hier zie je de video waarin we onze artistieke kant de vrijeloop lieten gaan. Met als resultaat prachtige shots, op ongekend mooie locaties die in combinatie met sounddesign komen tot een geheel dat de missie van Interfaca eer aandoet: hout laten leven.

Behind
The Scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!