Grand Final

Grand Final

opdrachtgever: Hanzehogeschool
release: 18 september 2020
camera: Lex van Roessel
regie: Joris Bakker

Waar veel kinderen op de basisschool nog dromen van een carrière als prinses, brandweer of voetballer – verandert dit met de jaren steeds vaker in een toekomstdroom als ondernemer. En geef ze eens ongelijk: ongekende vrijheid, van je passie je werk maken en in elk probleem een uitdaging zien. Heerlijk.

Dat vindt ook het Centre of Expertise Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen. Zij richten zich op ondernemerschap in het onderwijs en ondersteunen zo studentondernemers. Ook reiken ze ieder jaar, in samenwerking met de Rabobank, een ondernemersprijs uit. En wij brengen al jaren dit hele traject in beeld!

Omdat ieder jaar in de finalisten misschien wel een toekomstig Steve Jobs, Oprah Winfrey of Michel Perridon schuilt, maken we onder andere voorstelvideo’s waarin het publiek hen beter leert kennen. Het toffe hierbij is dat wij als Flink elk jaar vrij zijn om hier zelf een concept voor te ontwikkelen. Dit is een win-winsituatie. Want het vertrouwen dat de Hanze Hogeschool in ons heeft, pusht ons om er elke keer weer iets mooiers van te maken dan de editie ervoor.

Dit maal zetten we de finalisten neer in een van de uniekste locaties van Groningen: De Suikerunie. Kunstzinnig gekaderd, recht in de camera kijkend en helemaal alleen in de grote zaal. Kortom: een klassieke setting met een twist. Kijkend naar het resultaat voelen wij ons echt verbonden met de finalisten, jij ook? Check het hieronder!

De andere video's

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!