FourByFour

FourByFour

Opdrachtgever: Four by Four
Release: 19 november 2020
Regie: Joris Bakker
Camera: Lex van Roessel

Op 4 april 2016 (4-4-2016) ontstond Four by Four Clothing. Sindsdien produceren zij al vier jaarlang de vetste kleding vanuit de tofste plek in Groningen: het kantoor naast ons.

Hoewel Four by Four alles te maken heeft met de ontstaansdatum van het merk, associëren veel mensen het met vierwielaangedreven auto’s. Nou kun je als merk met een grote boog om deze disassociatie heenlopen, maar je kunt er natuurlijk ook mee gaan spelen. Dit laatste is precies wat Four by Four Clothing heeft gedaan met hun lijn “We’re not a F*cking carcompany”.

Toen ze vervolgens bij ons aanklopten om video’s te schieten bij dit creatieve idee, konden we natuurlijk geen nee zeggen. En waar konden we nou beter gaan filmen dan in een autogarage en op de sloop? Samen met de mannen van Four by Four bedachten we een concept dat door middel van een drieluik aan video’s het eeuwige gedoe rondom auto’s laat zien. Het bezitten, constant laten repareren en het onvermijdelijke afscheid. Dan koop je toch veel liever nieuwe kleren? 

Behind
the scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!