FourByFour

FourByFour

Opdrachtgever: Four by Four
Release: 18-12-2020
Camera: Lex van Roessel
Regie: Joris Bakker
Styling: Nikola Bućko

FourByFour Clothing is vrij. Actief op zoek naar nieuwe avonturen, vluchtend uit de comfortzone en gewapend met fantasie. Hongerig, maar gevoed door mysterie. Samen willen ze losbreken van gedachten die bepalen wat juist is om te maken. Want jij bent mij niet en ik bepaal niet over jouw lot. Daarom inspireren ze jou om je eigen legacy te creëren. Dat doen ze als Gronings kledingmerk dat betekenisvolle sociale impact maakt en in deze video vertellen wij hun verhaal. 

We laten je kennis maken met hun leven, stijl en kleding, maar eigenlijk vooral met jezelf. Al vijf jaar lang gelooft FourByFour namelijk dat iedereen een gelijke kans verdient om te onderzoeken wie je zelf bent. Deze ontdekkingsvisie brengen ze samen in hun lifestyle en komt tot uiting in hun apparel. Voor hun nieuwste kledingrelease vroegen ze of wij konden helpen. Maar in plaats van een video over hun meest recente drop, besloten wij hun volledige verhaal te vertellen. FourByFour is nou eenmaal meer dan hun kleding alleen, het is een manier van leven.

De mensen die voor en achter de schermen betrokken zijn bij deze productie belichamen de kern van FourByFour. Van styling tot tekst en voice-over tot fotografie haakten bekende creatieveling uit de stad aan. Ze voelen zich betrokken bij de way of live en willen dit etaleren. Uit passie voor het merk, voorliefde voor de stijl, binding met de mensen. Juist zij zijn FourByFour. Voor ons een heerlijke manier van werken. Wij lieten iedereen vrij om te doen waar zij echt goed in zijn en kregen hier het dikste resultaat voor terug.

Lokale artiest CeezyUR schreef de tekst en sprak deze in als spoken word en wij zorgden met lichtinstallaties en kleureffecten voor een dromerige setting. In combinatie met de fotografie, styling, modellen en het sounddesign kwam alles samen op een manier die de ontwikkeling van FourByFour eer aandoet. Hun legacy begint dan misschien niet hier, maar kreeg wel eindelijk een gezicht. Nu kan de focus op de toekomst. Nog mooiere avonturen, nog mooiere designs en nog mooiere video’s!

Behind the scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!