DOM Security

DOM Security

opdrachtgever: DOM Security
release: 01-08-2022
camera: Lex van Roessel
edit: Joris Bakker
gaffer: Evert-Jan Berends
photo: Aron Weidenaar
visagie: Chiara Sriram

DOM Security is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige sloten en sluitsystemen voor deuren van huizen en grote(bedrijfs)panden. Voor hun nieuwste product, DOM Roq, staat de consument centraal. Dit slimme slot is ‘worth your trust’. Ben je op vakantie, maar niet zeker of je je huis op slot hebt gedaan? Geen enkel probleem. Regel je het toch gewoon op afstand? Om de productlancering te ondersteunen is Studio Flink gevraagd om meerdere video’s te maken voor dit nieuwe product. Een veilige keuze.  

Installatievideo’s, operational video’s en commercials

Met 9 installatievideo’s, 6 operational video’s en 4 hoogwaardige commercials voor DOM Security, was er werk aan de winkel. Gemak en eenvoud staan aan de basis bij de  installatievideo’s. Jij, ik, je moeder en opa kunnen allemaal een DOM Roq monteren en instellen. Dat moeten de gemaakte installatievideo’s uitstralen. Iedereen verdient een veilige thuishaven en daar helpt DOM Roq bij. 

To the studio!

Om ervoor te zorgen dat werkelijk iedereen een DOM Roq kan monteren, moeten de video’s kloppen. Met onze creatieve breinen bedachten we zelf hoe de setting eruit moest zien. We huurden een studio af en bouwden plank voor plank een passende setting op, waarop we pontificaal een deur plaatsten. Rondom de losstaande deur konden we ons makkelijker manoeuvreren met de camera, om zo iedere stap tot in het kleinste detail vast te leggen. 

Actie in de villa

Tijd om te laten zien wat je aan een DOM Roq hebt. Voor de operational video’s huurden we enkele dagen een super-de-luxe villa af en schakelden we de beste crewleden in. Een droomplek om te morgen werken (en hopelijk ooit wonen). Het licht, geluid en de visagie waren on point, dankzij een passievol team om ons heen. Iedereen wilde het beste en dat merkte je aan alles wat ze deden. Alles om een hoogwaardige productie neer te zetten. In deze video’s komt het product in actie. Laat je overtuigen door de kracht van DOM Roq. 

Hoogwaardige commercials van concept tot film

Voor de commercials hebben we werkelijk alles uit de kast getrokken. Niet alleen de USP’s van de DOM Roq moesten naar voren komen. Je moet de video’s voelen. De acteurs lieten het product en de omgeving tot leven komen. De mensen achter de schermen zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Het resultaat? 4 kwalitatieve commercials die niet zouden misstaan op televisie. Al zeggen we het zelf. 

 

Behind the scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!