Ancora

Ancora

Opdrachtgever: Ancora
Release: 22 november 2020
Camera: Lex van Roessel
Regie: Joris Bakker
3D Animatie: Erik Middendorp
Licht: Evert-Jan Berends
Copywriter: Douwe Anema
Visagie: Tatum Ziessen
Actrice: Berit Reinou

Onze gezondheid gaat voor alles, toch? Hoe kan het dan dat we juist vaak pas achteraf handelen? Terwijl we het normaal vinden dat we onze auto preventief laten keuren, bestrijden we als het om onze eigen gezondheid gaat vaak de symptomen in plaats van de oorzaak. Dat kan anders, zo dacht ook Ancora Health.

Passend bij deze tijd waarin we technologisch steeds verder komen helpen zij om data-gestuurd de regie te nemen over je eigen gezondheid. Een innovatief concept, maar hoe werkt het eigenlijk? Met deze vraag kwam Ancora bij ons. Om hun gehele customer journey in beeld te brengen zetten wij daarom ons creatieve collectief in. Een grote productie met een groots resultaat!

Omdat in de huidige uitingen van Ancora een persoonlijke touch miste, zochten wij samen met onze visagiste en gaffer de doelgroep op in Amsterdam. Via het intakegesprek, de health studio en de lichaamsanalyse legden we vast hoe Ancora haar klanten van binnen en buiten leert kennen. Om dit proces inzichtelijk te maken combineerden we deze beelden met een krachtige voice-over en versterkende 3D-animaties voor een futuristische look & feel.

Het resultaat? Een visuele reis richting een persoonlijk gezondheidspaspoort van Ancora. Een grote productie waarin wij van copywriter tot lichtman de krachten van het Flink Collectief bundelden om te laten zien hoe Ancora leefstijlziekten voorkomt. Maar bovenal een snelle agile samenwerking met een supertevreden klant!

Behind
the scenes

Ook een
flinke video?

Wat je ook wilt vertellen, wij helpen je
graag. Bel (+31) 6 8325 2725 of mail
naar info@studioflink.nl!